Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Οσοι θέλετε να επικοινωνήσετε με τον κ. Σαλαμάρα μπορείτε να του τηλεφωνείτε {τλφ: 6973306443} κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 15.00 – 17.00 ή να του στέλνετε μήνυμα στο email: vsalamar@hotmail.com.

Μπορείτε έτσι να μάθετε την εξέλιξη των αγωγών σας, το ποσό που οφείλετε για έξοδα της αγωγής σας, το λογαριασμό κατάθεσης και οτιδήποτε άλλο σχετικό.

Σε κάθε περίπτωση ο δικηγόρος σας ενημερώνει έγκαιρα όταν πρόκειται να συζητηθεί η αγωγή σας.

Σας πληροφορούμε ότι αυτόν τον καιρό συζητούνται {ή θα συζητηθούν στο Διοικ. Πρωτοδικείο Αθηνών} αγωγές που έχουν κατατεθεί το 2016…

Αν υπάρχουν ακόμα συνάδελφοι που δεν έχουν κάνει αγωγή για τις περικοπές μέχρι 31.12.2018 φυσικά και μπορείτε να το κάνετε και τώρα… (πληροφορίες: 2105200025 ή info@kinsin.gr)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.