Φέτος όχι μόνο δεν θα πάρουμε… αλλά θα δώσουμε ένα δώρο Χριστουγέννων!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΕ ΦΟΡΟ !
Θα συνεχίσουμε επίσης να πληρώνουμε μόνο εμείς την Εισφορά Αλληλεγγύης για να προσφέρουμε την… αλληλεγγύη μας στις “ευπαθείς ομάδες” των Τοκιστών και Σουλατσαδόρων που η κυβέρνηση Μητσοτάκη την κατάργησε !
Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους κυβερνητικούς Βουλευτές που γράψατε κανονικά & τους συνταξιούχους & την πρόταση νόμου που σας στείλαμε για να φορολογηθούμε δίκαια με 20% όπως κάνατε σε δικαστές & ένστολους !
Καλά Χριστούγεννα στην κα Ξενογιανακοπούλου & την αξιωμ. αντιπολίτευση που έκανε το ίδιο!…, γιατί, όπως φαίνεται,  “μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαι “….
Καλά Χριστούγεννα στο ΜΕΡΑ 25 που κατέθεσε την πρόταση νόμου & σε όσα κόμματα υποσχέθηκαν να την υποστηρίξουν !
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ “ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ”& “ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΑ” ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΓΣΣΕ -ΟΤΕ-ΔΕΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΛΠ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ…ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ,
διαλέξτε όποιους βουλευτές θέλετε & ρωτήστε τους : θα ψηφίσετε την πρόταση νόμου για να κάνουμε κι εμείς Καλά Χριστούγεννα ή να φυλάξουμε το δώρο μας για… τη μέρα της κάλπης;

Μπείτε ΕΔΩ

για να βρείτε απ’ την πλατφόρμα της Βουλής τα τηλέφωνα και τα email όλων βουλευτών…

ΥΓ 1 Ας στείλουμε την παρούσα ανάρτηση σε όσους περισσότερους βουλευτές μπορούμε

ΥΓ 2 Στέλνουμε την παρούσα ανάρτηση και σε άλλους συναδέλφους που ξέρουμε και τους προτείνουμε να κάνουν το ίδιο

ΥΓ 3 Για φανταστείτε να πάρει κάθε βουλευτής 50 – 60 μηνύματα με αυτό το περιεχόμενο… Η θα ιδρώσει το αφτί του ή θα σκεφτεί ότι κάπως πρέπει να αντιδράσει

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.