Ναι, κερδίσαμε αναδρομικά (μέσα απ’ τη δικαστική οδό) από το 2012!!!

Είναι η πρώτη απόφαση για 44 συνταξιούχους (ΙΚΑ και ΤΑΠ-ΟΤΕ/ΙΚΑ), που δεν είναι Δικαστικοί, Πανεπιστημιακοί ή Ένστολοι !!!

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ;;;;

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Υστερα από 9 χρόνια ένα μικρό σωματείο (σε αριθμό μελών)  αλλά μεγάλο στα έργα – το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ – έχει να παρουσιάσει την ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, σύμφωνα με την οποία οι πρώτοι 44 συνάδελφοι που κατέθεσαν αγωγή για τις ΑΘΛΙΕΣ περικοπές που έγιναν στις συντάξεις μας τα έτη 2010, 2011 και 2012 δικαιώνονται και θα πάρουν αναδρομικά για το 2012 και 2013…

Δείτε ΕΔΩ

Τη σχετική ανακοίνωση της Νομικής μας Συμβούλου Φωτεινής Μπρόφα

Και  ΕΔΩ

Την παρουσίαση του θέματος στο Περιφερειακό κανάλι της Κεντρικής Μακεδονίας Vergina TV

Και τότε – ίσως κάποιοι – καταλάβετε γιατί το ένοχο Πολιτικό – Μιντιακό – Συνδικαλιστικό ΣΥΣΤΗΜΑ και οι Τηλε-Εργατολόγοι κρύβουν την είδηση-βόμβα!!! Οι υπόλοιποι μπορείτε να άγεστε και να φέρεσθε κατά τα θελήματα των συνδικαλιστών που το “παίζουν” παράγοντες και αντιπρόσωποι κομμάτων…
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.