ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
Επισημαίνουμε ότι κατεύθυνση του Κινήματός μας δεν είναι ούτε ο καταναλωτισμός, ούτε η διαφήμιση τρίτων, ούτε βέβαια η εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων.

Όμως τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι συνεχείς μειώσεις των αποδοχών μας ως συνταξιούχων έχουν μειώσει και την αγοραστική μας δύναμη αλλά και το βιοτικό μας επίπεδο.

Ως εκ τούτου κάθε φορά που θα πέφτει στην αντίληψή μας μια προσφορά {σε κάθε είδους υπηρεσίες}, την οποία θα αξιολογούμε ως συμφέρουσα για τα μέλη μας, θα  δίνουμε τη δυνατότητα απ’ τη στήλη μας ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ να ενημερώνονται οι φίλοι και τα μέλη του Κινήματος Συνταξιούχων και να κάνουν χρήση των προβαλλόμενων υπηρεσιών.
Προς την κατεύθυνση αυτή καλούμε κάθε φίλο – αναγνώστη του blog μας να μας γνωστοποιεί κάθε εξαιρετική προσφορά {για διακοπές, εκδρομές, θέατρα, κινηματογράφους, εισιτήρια και κάθε άλλου είδους υπηρεσίες} .
Με τον τρόπο αυτό θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε μια σειρά υπηρεσιών που θα κοστολογούνται φθηνότερα και θα αναβαθμίζουν τη ζωή μας.
Τονίζουμε όμως ότι τα μέλη του Δ.Σ. του Κινήματος Συνταξιούχων δεν θα εμπλέκονται σε οποιαδήποτε συμφωνία μέλους του σωματείου μας με προβαλλόμενο ή διαφημιζόμενο.
Τέλος, στο εξής θα αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που σκοπό θα έχουν ακριβώς την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας…
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.