“Η κυβέρνηση ήδη εξετάζει το ενδεχόμενο να καθιερώσει ανώτατο φορολογικό συντελεστή 60% μαζί με την έκτακτη εισφορά. Ένας τόσο υψηλός συντελεστής, μαζί με  τις ασφαλιστικές εισφορές και τους φόρους περιουσίας θα ισοδυναμεί με δήμευση εισοδήματος”

Τάδε έφη Θεόδωρος Φέσσας,  πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών {ΣΕΒ} στη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας της Ελλάδας…

Κανένας από αυτούς που τον άκουσαν δεν κατάλαβε, δεν πρόσεχε, δεν έδωσε σημασία, δεν παρενέβη, δεν αντέδρασε στα λόγια του και να πει σ’ αυτόν τον κύριο ότι:

Εδώ και έξι χρόνια το Ελληνικό κράτος {με νομοθετικές ρυθμίσεις – μνημόνια} έρχεται και δημεύει κάθε μήνα το 40-60% της σύνταξης εκατοντάδων χιλιάδων συνταξιούχων, και στη συνέχεια το ποσό που απομένει φορολογείται επί πλέον…

Αλλά για αυτούς ισχύει αυτό που λέει ο λαός: Τα δικά μας δικά μας, τα δικά σας δικά μας…

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.