Όταν μας έκοβαν τις συντάξεις στήριζαν τις μνημονιακές κυβερνήσεις η αντιπολιτεύονταν…συμπολιτευόμενοι!

Όταν δικαστικοί & ένστολοι έκαναν προσφυγές & αγωγές κατά των μνημονιακών νόμων αυτοί ..κοιμούνταν μακαρίως!

Όταν οι κυβερνήσεις Σαμαρά & Τσίπρα τους έδωσαν όλα τα αναδρομικά, αντί να ξεσηκώσουν τους συνταξιούχους & να απαιτήσουμε ισότιμη μεταχείρηση… ποιούσαν την νύσσαν!

Όταν μετά τις αγωγές μας, βγήκαν & για μας οι περικοπές του 12 αντισυνταγματικές έλεγαν στα μέλη τους: “μην κάνετε αγωγές όλοι θα πάρουμε τα αναδρομικά”!..είχαν βλέπετε πάντα ανοιχτή γραμμή με τους υπουργούς τους ..Κουτρουμάνη, Βρούτση, Κατρούγκαλο..

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΧΡΟΜΟΥΣ & ΚΟΜΜΑΤΟΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ συνταξιούχων ΤΟΥ ΟΤΕ, ΤΗΣ ΔΕΗ, ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΛΠ ΠΟΥ “ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ” ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.

Τώρα παραδέχονται ότι ήταν παπαγαλάκια, “ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ”!!! λένε… θα κάνουμε πολιτικό αγώνα για τα αναδρομικά! Το ερώτημα όμως παραμένει αναπάντητο: – ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ Η ΒΛΑΚΕΣ;…ας διαλέξουν!

Share.

2 Σχόλια

  1. Δημητρης Σδουγκος on

    Συνενοχοι η βλακες αυτοι, δεν εχει τοση σημασια. Σημασια εχει ποσο βλακες ειναι αυτοι που τους επελεξαν για εκπροσωπους. Βασικα ουτε αυτο δειχνει το μεγεθος της βλακειας.
    Η βλακεια (μας) εγκειται στο γεγονος οτι τοσα χρονια κλοπων συνταξεων, μισθων και κατακτησεων, η πληθωρα των ανθρωπακων που εχουν δικαιωμα ψηφου και δυστυχως το ασκουν, ειναι δεμενοι με τη βλακεια τους, οπως οι γιαπωνεζοι κατα τον 2ο παγκοσμιο πολεμο με το πολυβολο τους, ετσι που και να θελουν να μην μπορουν να το εγκαταλειψουν, και παραμενουν (οι ανθρωπακοι) εκει, κολλημενοι στα κομματα που μας εφεραν σ αυτη την καταντια και εννοω τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Ειμαι σιγουρος οτι αν καποιο απ αυτα τα ανθρωπακια με διαβαζει αυτη την ωρα θα με εχει καταταξει στους ΚΚΕδες η τους Συριζαιους και οχι στην κατηγορια των οσων μειναμε χωρις να εκχωρουμε τους εαυτους μας και τα δικαιωματα μας σε αλητειες που αποκαλουνται πολιτικοι

  2. Ιωάννης Πομάκης on

    Αγαπητέ Δημήτρη Σδούγκο, Πόσο δίκαιο έχει ο ΑΡΚΑΣ, Πόσο δίκαιο έχεις & εσύ! Δυστυχώς ‘Χάσαμε’ γιατί είναι πάρα πολλοί & δεν βλέπω να μειώνονται!! Δεν βλέπω ‘φως’ στο τούνελ!!!

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.