Η Εθνική Τράπεζα άρπαξε τις συντάξεις σύμφωνα με το:

καλύτερα ληστεύεις αν ιδρύσεις μια τράπεζα! ( Μπ. Μπρέχτ)

  • Τα τελευταία χρόνια χιλιάδες νεόπτωχοι συνταξιούχοι περιμένουν έξω απο τα ΑΤΜ όταν μπαίνουν οι συντάξεις μήπως προλάβουν να τις εισπράξουν, πριν τις κατάσχουν τα ευαγή αυτά ιδρύματα.
  • Οι συντάξεις μπαίνουν κάθε φορά το απόγευμα ώρα 17 όπως έχει συμφωνηθεί με τον ΕΦΚΑ που πληρώνει. Για να προλάβουν να τις κατάσχουν λοιπόν τα σαίνια της Εθνικής τι σκαρφίστηκαν;
  • Έβαλαν τα λεφτά στις 2.30 δηλαδή ουσιαστικά μια μέρα πριν απο τότε που είχε ανακοινώσει ο ΕΦΚΑ ότι θα πληρωθούν οι”μονοί” συνταξιούχοι! Αυτή την ώρα, ως γνωστόν, είναι ανοιχτές οι τράπεζες & μ’αυτό το κολπάκιάρπαξαν τις συντάξεις των συνταξιούχων που τους χρώσταγαν!
Ε και λοιπόν θα πείτε, αφου το κράτος τους ληστεύει κάθε μήνα με τα μνημόνια τη μισή σύνταξη & μάλιστα με τη σφραγίδα της ανεξάρτητης δικαιοσύνης…της Προέδρου της Δημοκρατίας , του Γενικού εισαγγελέα της Ε.Ε. , & του (κάθε)…Πικραμένου.…να μην αρπάξουν και οι Τράπεζες τα ρέστα τους;
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.