Στα πλαίσια των προσπαθειών που κάνουμε να εξασφαλίσουμε για τα μέλη μας φθηνότερες διακοπές, απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους μας, ώστε αν έχουν στη διάθεσή τους ή γνωρίζουν φίλους τους που έχουν καταλύματα σε διάφορες περιοχές της χώρας, να μας το γνωρίσουν παράλληλα με την τιμή προσφοράς, προκειμένου να αναρτήσουμε τις προσφορές αυτές στο site μας…

Στη σελίδα ΔΙΑΚΟΠΕΣ – ΕΚΔΡΟΜΕΣ θα μπορούν να βρουν οι συνάδελφοι προσφορές που φθάνουν στα γραφεία μας… Ανεξάρτητα όμως απ’ τις αναγραφόμενες ή προτεινόμενες τιμές κατά το κλείσιμο της συμφωνίας οι συνάδελφοι μπορούν να διαπραγματεύονται περαιτέρω.

Τέλος, το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, δεν κλείνει συμφωνίες, απλά προτείνει φθηνότερες διακοπές…

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.