ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ (για μέλη και φίλους μας)

(ΑΡΤΑΚΗ – ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΜΠΙΑΣ – ΣΤΕΝΗ – ΧΑΛΚΙΔΑ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Αναχώρηση 08.45 π.μ. από τα γραφεία του συλλόγου μας (3ης Σεπτεμβρίου 13) για την Χαλκίδα, με τελικό προορισμό την Στενή Ευβοίας. Ολιγόωρη στάση για τον πρωινό μας καφέ στην Αρτάκη. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας, λίγο πριν φθάσουμε στην Πάνω Στενή,θα επισκεφθούμε σε μία χαράδρα στην περιοχή Καμπιά, το γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής, κτισμένο κυριολεκτικά ανάμεσα στους βράχους. Ακολούθως θα έχουμε προαιρετικό γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής της όμορφης Στενής που είναι από τα γραφικότερα χωριά της Εύβοιας, κτισμένη στις παρυφές της Δίρφυος. Μέσα στην πλατεία του χωριού που μπορούμε να περπατήσουμε για να απολαύσουμε το όμορφο περιβάλλον, υπάρχουν βρύσες με άφθονα τρεχούμενα νερά και πολλά μεγάλα πλατάνια που σκεπάζουν τα γραφικά καφενεδάκια της. Παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής, θα απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ θαυμάζοντας πανοραμικά την όμορφη Χαλκίδα, πάνω από το κάστρο που δεσπόζει στον λόφο της πόλης. Το βραδάκι επιστροφή στην Αθήνα…

Δείτε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες στο συνημμένο.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.