Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Δεν πρέπει να τρεφόμαστε με αυταπάτες!

Κατά την προεκλογική περίοδο που ξεκίνησε δεν πρέπει να συζητάμε για το ποιος θα μας μοιράσει περισσότερα κουπόνια ή αν οι άγγελοι είναι αρσενικοί ή θηλυκοί!

Σας καλούμε όλους να μετατρέψουμε τις εκλογές αυτές σε εκλογές προβολής των διεκδικήσεών μας και για την επανάκτηση των 14 συντάξεών μας.

 Όπου κι αν βρίσκεστε, όπου συναντάτε υποψήφιο βουλευτή οποιουδήποτε κόμματος να απαιτείτε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

  ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

 

  1. Επαναφορά ολόκληρων των 14 συντάξεων που καρατόμησαν. Δεν μπορεί να έχουν βγει από τα μνημόνια οι χρηματιστές, οι βιομήχανοι, οι εισοδηματίες και τα διευρυμένα στρώματα του παρασιτισμού, που ιδιαίτερα η σημερινή κυβέρνηση τους μοίρασε αφειδώς  φοροαπαλλαγές, επιδοτήσεις, και κάθε είδους μη επιστρεπτέες προκαταβολές.

            Οι ολιγάρχες και ο παρασιτισμός εκτός μνημονίων…

            Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι παραμένουμε εντός

Με κομμένους μισθούς και συντάξεις, με κουπόνια, με αβγά και καλάθια σε ένα αυξανόμενο            κοινωνικό φτωχοκομείο.

Μας λένε λεφτά δεν υπάρχουν αλλά λεφτά υπάρχουν:

  • Για διαρκείς μειώσεις των εργοδοτικών εισφορών
  • Για την παραγραφή και το σβήσιμο των δισεκατομμυρίων χρεών τους
  • Για να αγοράζουμε όπλα… και να τα στέλνουμε στην Ουκρανία

Μόνο που όλα αυτά πληρώνονται από τα 80 – 90 δις των καταληστευμένων συντάξεών μας.

Θα αναφέρουμε μόνο ένα παράδειγμα του φαρισαϊσμού τους:

Τα αναδρομικά μας, «αυτά τα λειψά» που επέστρεψαν, φορολογήθηκαν με 50%…

Τα κέρδη από μετοχές και μερίσματα του παρασιτισμού φορολογούνται μόνο με 5%!!!

  1. Καθιέρωση της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), που είναι το μόνο αμυντικό μέσο να αντιμετωπίσουμε τον πληθωρισμό και την ακρίβεια.
  1. Τα ίδια αναδρομικά σε όλους όπως έγινε με τους δικαστές και τους ένστολους

Τα αναδρομικά έχουν καταντήσει ό προεκλογικός σανός των συνταξιούχων, ουσιαστικά πρόκειται για μια απατηλή καραμέλα λίγων κατοστάρικων ευρώ που την πιπιλίζουν όλοι.

 Όπως εμείς τα διεκδικήσαμε δικαστικά και τα κερδίσαμε, θεωρούμε ότι όλοι οι συνταξιούχοι πρέπει να πάρουν τα ίδια αναδρομικά από το 2012 και μετά, όπως ακριβώς τα έδωσαν  διαδοχικά και διακομματικά οι προηγούμενες κυβερνήσεις σε δικαστές και ένστολους.

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.