Κόψαμε την πίτα μας την 7.2.2017

0

Αρκετοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κινήματος Συνταξιούχων την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 στο μεζεδοπωλείο «Ακροβάτης”.

Ο Υπεύθυνος Πολιτιστικών και Δημοσίων Σχέσεων Γ. Τζίτης, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους, έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο Βαγγέλη Διαμάντη, που έκοψε την πίτα. Το «φλουρί” έπεσε στο κομμάτι του Περιφ. Τμήματος Λιβαδειάς, ενώ απ’ τα κομμάτια που μοιράστηκαν σε όλους τους παραβρισκόμενους, το «φλουρί” το πήρε ο συνάδελφος Γιάννης Κλάδος, στον οποίο δόθηκε ένα καλάθι ποτών, προσφορά του συναδέλφου – παραγωγού και μέλους του Δ.Σ. Γιώργου Κομπότη.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος – στην ολιγόλεπτη ομιλία του – τόνισε:

  1. Τα Περιφ. Τμήματα του σωματείου έγιναν πέντε, αφού σ’ αυτό της Θεσσαλονίκης {που είχε ιδρυθεί το 2013} προστέθηκαν μέσα στο 2016 αυτά του Βόλου, της Λιβαδειάς του Αγρινίου και της Πάτρας.
  2. Η κατάθεση αγωγών από μέλη συνεχίστηκε μέσα στο 2016 (πάνω από 200 συνάδελφοι) και βεβαίως συνεχίζεται.
  3. Μέσα στο Γενάρη του 2017 κατατέθηκε προσφυγή κατά του ΕΤΕΑ για τις παράνομες παρακρατήσεις στην εισφορά αλληλεγγύης στις επικουρικές συντάξεις, περιμένουμε δε αίσιο αποτέλεσμα στο εγχείρημα αυτό.
  4. Περισσότερα θα ειπωθούν στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην Αθήνα την τελευταία βδομάδα του Φλεβάρη.

Σκηνές απ’ την παραπάνω εκδήλωση μπορείτε να δείτε στο βίντεο ΕΔΩ

Μοιραστείτε το.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο