Στο Αγρίνιο βρέθηκε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος του Κινήματος Συνταξιούχων και συναντήθηκε με συνταξιούχους της περιοχής.

Απ’ τη συζήτηση που έγινε διαφαίνεται καθαρά ότι οι συνταξιούχοι δεν είναι πλέον διατεθειμένοι να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια σε όλα αυτά που γίνονται σε βάρος των συντάξεών τους.

Η αντιδράσεις και οι διαμαρτυρίες απέναντι στις ΑΝΑΛΓΗΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΩΝ ΕΞΙ ΧΡΟΝΩΝ μαζί με τις ένδικες διεκδικήσεις θα πρέπει να γίνουν το καθημερινό πλέον μέλημα των συνταξιούχων!

Στο τέλος της συζήτησης εκλέχτηκε Τοπικό Διοικητικό Συμβούλιο που θα αναλάβει την ενημέρωση των συνταξιούχων της Αιτωλοακαρνανίας για τη δράση του Κινήματος Συνταξιούχων.

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.