Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Την Τρίτη 23 Γενάρη και ώρα 11.30 – 12.00 σας περιμένουμε στην κοπή της πίτας 2018 στα Σεπόλια, 50 μ. απ’ το μετρό, στη γωνία Αμφιαράου και Γερακίου στην Πιτσαρία – Restaurant “ΓΑΛΗΝΗ”.

Εκεί θα βρούμε την ευκαιρία να πούμε τι κάναμε μέσα στο 2017, ποιές είναι οι εξελίξεις στα θέματα που μας καίνε και να τα πούμε  από κοντά πίνοντας ένα κρασάκι!

Κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης αυτής θα έχουμε κοντά μας τον δικηγόρο, που έχει αναλάβει τις δικαστικές μας διεκδικήσεις, Σαλαμάρα Ευάγ., που θα μας πεί όλα τα νεώτερα.

Το κόστος συμμετοχής για τον καθένα θα είναι 12 Ευρώ.

Περιμένουμε δηλώσεις συμμετοχής (και αν είναι δυνατό την επιλογή σας για το κύριο πιάτο) στα email: info@kinsin.gr και diaman@otenet.gr, sms στο 6987301996 (δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο μέλους και αριθμό). Μπορείτε ακόμα να δηλώσετε τη συμμετοχή σας σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ.

Στο συνημμένο φαίνεται το μενού που έχει συμφωνηθεί με το κατάστημα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.