Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στο Σύνταγμα και στη συνέχεια πορεία στο Μαξίμου.

Η συγκέντρωση ήταν μαζική, όπως όλες οι συγκεντρώσεις που διοργανώνουν τα συνεργαζόμενα συνταξιουχικά σωματεία, εξακολουθεί όμως να είναι πολύ μικρή σε σχέση με το τεράστιο πλήθος των συνταξιούχων.

To ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ήταν εκεί… Με προσυγκέντρωση στα γραφεία του, με το πανό του, με τις αφίσες στο κέντρο της Αθήνας…

Τα προβλήματα βέβαια   των συνταξιούχων δεν λύθηκαν ούτε  μπορούν να λυθούν μόνο με μια συγκέντρωση.

Οι ανισότητες, όπως αυτή με τα  αναδρομικά που δόθηκαν μόνο σε ένστολους, πανεπιστημιακούς και δικαστικούς, παραμένουν.

Γνώμη μας είναι ότι, αν δεν αφυπνιστεί το τεράστιο πλήθος των συνταξιούχων και εξακολουθεί να άγεται και να φέρεται από την πολιτική ατζέντα των κομμάτων,  οι συντάξεις μας και τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα στην καλύτερη περίπτωση θα λιμνάζουν, όπως τώρα, και στην χειρότερη θα έχουμε νέες περικοπές…

Το εργατικό και συνταξιουχικό κίνημα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.