Μανώλης Μητσιάς-Καρυοφυλλιά Καραμπέτη “Ο Γκάτσος που αγάπησα” ξανά στο Μέγαρο Μουσικής

να αφιέρωμα από καρδιάς στον ποιητή των τραγουδιών και μέσα από αυτό μια ολοκάθαρη μουσική διαδρομή στην ιστορία και τον πολιτισμό της νεώτερης Ελλάδας. O Μανώλης Μητσιάς συναντιέται στην σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που απαγγέλλει στίχους του ποιητή και τραγουδά για πρώτη φορά επί σκηνής.

Τραγούδια σε στίχους του Νίκου Γκάτσου, του ποιητή που έδωσε τον κανόνα του καλού ελληνικού τραγουδιού και που αγαπήθηκε όσο λίγοι ομότεχνοί του. Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες των Μάνου ΧατζιδάκιΜίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση, Λουκιανού Κηλαηδόνη και Ηλία Ανδριόπουλου: Μη μου χτυπάς τα μεσάνυχτα την πόρτα, Ο Γιάννης ο Φονιάς, Τ΄Αστέρι του Βοριά, Αθανασία, Κεμάλ, Αύριο πάλι, Ραλλού, Άσπρη μέρα και για μας, Χάρτινο το Φεγγαράκι, Αθήνα, Ηταν καμάρι της αυγής, είναι μερικοί μόνο από τους τίτλους των υπέροχων τραγουδιών που θα ακουστούν αυτό το βράδυ.

Μανώλης Μητσιάς Τραγούδι
Διαβάζει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Αχιλλέας Γουάστωρ Πιάνο
Ηρακλής Ζάκκας Μπουζούκι, μαντολίνο

25ης Μαρτίου και Παραλία Τηλέφωνο: 2310895800
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.