Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Μπλέξαμε” στην Νέα Ιωνία

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα μας τραγουδήσει, πέρα από μια επιλογή από τα αγαπημένα μας διαχρονικά τραγούδια-σταθμούς, και κομμάτια και από το νέο του δίσκο “Μπλέξαμε” που κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου από την Rain Music, σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου, του Οδυσσέα Ιωάννου και της Σάννυ Μπαλτζή με μουσική του ίδιου, του Χριστόφορου Κροκίδη και του Αντρέα Αποστόλου.

Με τη νέα του δισκογραφική δουλειά που φέρει το μοναδικό του στίγμα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βρίσκει την ευκαιρία να μας “μιλήσει” για το σήμερα, για όλα αυτά που μας συγκινούν και μας προβληματίζουν, για τον έρωτα, την κοινωνία, τους φόβους μας, το όνειρο.

Μαζί του οι:
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Πιάνο / keyboards: Αντρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης,
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου
Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης
Γραφιστική επιμέλεια: Μάνος Σαλούστρος

Προσέλευση: 20.30
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Ομορφοκκλησιάς και Ολυμπίας
28 Αυγούστου 2019 21:30
Εισιτήρια
Είσοδος ελεύθερη.
Οι θεατές αντί εισιτηρίου προαιρετικά μπορούν να φέρουν μαζί τους τρόφιμα μακράς διαρκείας για να ενισχύσουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.