Η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Σωτήρης Μπαλλάς και η Αφεντούλα Ραζέλη…

Μια συναυλία στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Ισότητας της Γενική Γραμματείας Ισότητας των Φύλων.

Φωτεινή Βελεσιώτου & Σωτήρης Μπαλλάς
Η Φωτεινή Βελεσιώτου η λαϊκή τραγουδίστρια με την ιδιαίτερη χροιά, έρχεται με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις. Εκτός από τα αγαπημένα “μέλισσες”, “διόδια”, “στάχτη”, φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας και δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπουδαίων συνθετών όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, Βασίλης Τσιτσάνης κ.ά.
Δίπλα της ο νέος, ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Αφεντούλα Ραζέλη
Η Αφεντούλα Ραζέλη, μια από τις πιο καταξιωμένες και αγαπημένες φωνές της γενιάς της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με γνωστά, αγαπημένα, διαχρονικά τραγούδια δημιουργών.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Στη Σκιά των Βράχων” 2018.

Οδός Ταταούλων Τηλέφωνο: 2107609340, 2107609350
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.