ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ

“ΔΙΑΔΡΟΜΙΚΑ” ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΤΕ

ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΤΕ!!!

  • Πληρώσαμε πάνω από 80 δις από τις περικοπές που κάνατε στις συντάξεις μας!
  • Μετά τις παρεμβάσεις σας η “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη αποφάσισε να μας επιστρέψει μόνο 3 δις
  • Τελικά, επιστρέψατε τα μισά και από αυτά, δηλαδή 1,5 δις!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΙΣΩ!
κ.κ. Πρωθυπουργέ κ.κ. υπουργοί αυτοί οι λογαριασμοί σε βάρος των συνταξιούχων ξεπερνάνε και την αριθμητιική του Καραγκιόζη!
Δηλαδή ανακεφαλαιώνοντας:
  • Μας δώσατε κουτσουρεμένα αναδρομικά άτοκα και μόνο για 11 μήνες ενώ σε δικαστές, αστυνομικούς και λοιπούς ταγούς του “βαθέως κράτους” τους πληρώσατε αναδρομικά από το ’12 και μάλιστα “νομιμοτόκως”!
  • Για το διάστημα ’12 – ’15 τους φορολογήσατε αφαιρώντας το 25% του ποσού από δικαστές – βουλευτές κλπ (κυβέρνηση Σαμαρά)
  • Για το υπόλοιπο διάστημα (’15 – ’18) φορολογήθηκαν με το νόμο 4472/17 20% στην πηγή και κατηγορούσατε μάλιστα για αυτό τότε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για φορομπηξία!
ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥ 11ΜΗΝΟΥ ΠΙΣΩ;
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ; ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΑ;
Κύριε Μητσοτάκη η αλαζονεία της εξουσίας χτύπησε πολύ γρήγορα την κυβέρνησή σας και όλα αυτά αποτελούν ένα μικρό δείγμα των πεπραγμένων σας το τελευταίο διάστημα.
Σας καλούμε λοιπόν να συνέλθετε και να ανακαλέσετε άμεσα την φορολόγηση του 11μηνου…
Ή αλλιώς:
Να νομοθετήσετε όπως κάνατε για τα “ειδικά μισθολόγια” και να επιστρέψετε σε όλους τους συνταξιούχους τα αναδρομικά που δώσατε σε αυτούς.
Και μετά,
Να τα φορολογήσετε με την φορολόγηση που ίσχυσε και σε εκείνους. Δηλαδή στους δικαστές, στους βουλευτές, στους αστυνομικούς κλπ των “ειδικών μισθολογίων”.
Διαφορετικά (να είστε σίγουροι) οι συνταξιούχοι θα σας δώσουν ένα καλό προσεχές μάθημα, αποδεικνύοντας ότι αρνούνται να ζουν σε ένα “Οργουελιανό” καθεστώς, όπου:
ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΑ (αναδρομικά και φορολογικά) ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΑ!
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.