ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Χθες που καταβλήθηκαν οι συντάξεις  Ιουνίου παρατηρήθηκαν πολλαπλά προβλήματα μειώσεων των ποσών των συντάξεων με ιδιαίτερη μείωση στους συναδέλφους συνταξιούχους με αυξημένες ανάγκες {παραπληγικούς , πολύτεκνους και όχι μόνο}. Οι μειώσεις ήταν από 20 μέχρι και 1300 €, με αποτέλεσμα συνάδελφος να εισπράξει 27€!

Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Κινήματος Συνταξιούχωνμαζί με δεκάδες συναδέλφους συνταξιούχους του πρώην ΤΑΠ-ΟΤΕ κάναμε παράσταση διαμαρτυρίας στο αρμόδιο Τμήμα του ΙΚΑ {ΤΑΠ-ΟΤΕ, Αγ. Κων/νου 16} και στη συνέχεια στη Διοίκηση του ΙΚΑ {Αγ. Κων/νου 8}, όπου εκεί μας δέχτηκε ο Γενικός Δντής του ΙΚΑ κ. Σκιαδάς.
Στη διαμαρτυρία μας απάντησε ότι:

1.       Το πρόβλημα δημιουργήθηκε απ’ το γεγονός ότι για πρώτη φορά εκδόθηκαν οι συντάξεις μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.
2.       Το θέμα το γνώριζαν ήδη {σε τουλάχιστον 2500 συνταξιούχους γίνεται ελλιπής καταβολή της σύνταξης}
3.       Ομάδα υπαλλήλων του ΙΚΑ θα εργαστεί και το Σαββατοκύριακο, ώστε να προκύψουν μέχρι τη Δευτέρα νέες πιστώσεις προς τις τράπεζες.
Ταυτόχρονα καταθέσαμε αίτηση συνάντησης με τον Διοικητή του ΙΚΑ τις επόμενες μέρες.
Παρακολουθούμε το θέμα και θα σας κρατάμε ενήμερους
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.