Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Επειδή συνεχίζονται τα τηλεφωνήματα από συναδέλφους, που ρωτάνε αν μπορούν να καταθέσουν αγωγές της τελευταίας στιγμής για να προλάβουν την αναμενόμενη απόφαση του ΣτΕ για τα αναδρομικά μας, σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Έχουμε άμεσα εκδώσει ανακοίνωση στο site μας στις 6/5/2020 όπου αναφέρουμε διεξοδικά τις παραμέτρους του ζητήματος αυτού.
  2. Ήδη από τότε έχουν κατατεθεί μαζικές αγωγές από συναδέλφους που έστειλαν τα χαρτιά τους. Δεν ξέρουμε όμως αν θα προλάβει να συμπληρωθεί ο αριθμός για επόμενη αγωγή με δεδομένο ότι η απόφαση μπορεί να εκδοθεί σε λίγες μέρες ή σε λίγες βδομάδες, οπωσδήποτε όμως όχι αργότερα από το τέλος Ιουλίου που λήγει η θητεία του σημερινού προέδρου του ΣτΕ κ. Ράντου.
  3. Συνεπώς αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να διευκολύνουμε όσους από εσάς δεν προλάβατε είναι το εξής:

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγωγές αναδρομικών θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 4/6/2020 μέχρι και την Τετάρτη 10/6/2020. Αν συμπληρωθεί ο αριθμός για μαζική αγωγή θα ενημερωθείτε άμεσα με mail και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να στείλετε ηλεκτρονικά τα στοιχεία σας για να κατατεθεί η αγωγή.

              Στείλτε mail στο : info@kinsin.gr

             Τηλ. Επικοινωνίας 2105200025 ή 6973741101 ή 6978006703

Το κόστος για τις αγωγές αυτές παραμένει το ίδιο με τις προηγούμενες, δηλαδή 30 ευρώ και 2%, όταν εκτελεστεί η απόφαση, πάνω στο ποσό που θα επιδικαστεί.

Επικοινωνία με Δικηγορικό Γραφείο 2106428031

για το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Ο Γεν. Γραμματέας                                                   Η Πρόεδρος

Γιώργος Στεφανής                                         Χαριτίνη Βασιλοπούλου

 

Τι αναδρομικά θα πάρουμε;

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.