Αφορά τις συναδέλφισσες και συναδέλφους, που πήραν αναδρομικά για τα έτη 2012 και 2013 με δικαστική απόφαση
Εχετε ενημερωθεί ήδη για τις ενέργειες που έχουμε κάνει προκειμένου να φορολογηθείτε όπως προβλέπει ο νόμος…
Επειδή παρόλα αυτά μετά τη διόρθωση από τον ΕΦΚΑ τα στοιχεία που στάλθηκαν στην εφορία είναι λάθος, με νέα παρέμβασή μας επιτέλους ο ΕΦΚΑ αναμορφώνει ήδη και θα στείλει στην εφορία τα πραγματικά στοιχεία, προκειμένου να φορολογηθείτε σωστά.
Δηλαδή τα αναδρομικά του 2012, τα αναδομικά του 2013 και οι τόκοι που θα μπουν στο 2022
Αυτό έχει ξεκινήσει ήδη και η διαδικασία θα τελειώσει την προσεχή εβδομάδα…
Οσοι δεν έχετε κάνει ακόμα τη φορολογική δήλωση, να περιμένετε λίγες μέρες ακόμα.
Οσοι την έχετε κάνει, θα χρειαστεί αργότερα να κάνετε και τροποποιητικές δηλώσεις
Σημειώνουμε ότι παρά το μπάχαλο που επικρατεί στον ΕΦΚΑ και στο περιβόητο επιτελικό κράτος, εμείς – ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ – επειδή δεν μας κρατάει κανένας στο χέρι και σεβόμαστε το ρόλο μας – σε αντίθεση με κάποια άλλα μεγάλα, κομματικά, εκδρομικά κλπ σωματεία – διεκδικούμε ό,τι μας ανήκει και έτσι θα συνεχίσουμε…
ΥΓ
Βέβαια μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά {δηλαδή με τις ενέργειές μας επωφελήθηκαν και μερικοί πολέμιοι του σωματείου μας}… δεν πειράζει αγωνιζόμαστε γι όλους!!! Ακόμα και γι’ αυτούς που δεν καταλαβαίνουν…
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.