ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ TAXIS.

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες, όπως ξέρετε στους 46 συναδέλφους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ που πληρώθηκαν (6000 – 8500) ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ του 22 γιά αναδρομικά συντάξεων που είχαν περικοπεί αντισυνταγματικά το 2012, είχε μπεί όλο το ποσό να φορολογηθεί το 22 !
ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΥ ΕΦΚΑ – ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ “ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ” – ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΤΟ 2012 ΚΑΙ 2013 ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Ήθελαν να μας τιμωρήσουν, γιατί – σε αντίθεση με τις κομματικές εντολές όλων σχεδόν των Σωματείων & των ΤΗΛΕ-ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ τους – …προσφύγαμε δικαστικά & κερδίσαμε ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 12!

ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ:

…στο μεσοδιάστημα που τοποθετήθηκε η υπηρεσιακός ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,  με στοχευμένες ενέργειες του Σωματείου & της εργατολόγου μας (παραστάσεις, καταγγελίες στό ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ενστάσεις κλπ ) εφάρμοσαν το νόμο κι από σήμερα ξεχώρισαν τα ποσά & μπορείτε να κάνετε τις φορολογικές σας δηλώσεις .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΡΟΦΑ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ & ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 12 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ.
Ευχαριστούμε επίσης το γραφείο της υπηρεσιακής Υπουργού Εργασίας που ανταποκρίθηκε και την κα Σπανού στη ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ του ΕΦΚΑ που έλυσε άμεσα το πρόβλημα.
ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Υ.Γ.Περιμένουμε ακόμα μέϊλ & ενημέρωση από τις υπεύθυνες των ενταγμένων ταμείων & του ΤΑΠ-ΟΤΕ έκπληκτοι…γιά τον υπηρεσιακό παχυδερμισμό τους..
Υ.Γ.2 Εννοείται ότι τα Σωματεία συνταξιούχων του ΟΤΕ, της ΔΕΗ ,των ΤΡΑΠΕΖΩΝ κλπ.. καθώς και οι τηλε-εργατολόγοι αλλά και  ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ δυστυχώς κρύβουν την είδηση & δεν διεκδικούν.. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 12 ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ.. όπως έστρωσε ο καθένας θα κοιμηθεί…το ίδιο & μυριάδες συνταξιούχων,που δεν καταλαβαίνουν τι πραγματικά έχασαν από αναδρομικά & συντάξεις… γιατί τα αυτιά τους έχουν τοίχους! …εμείς συνεχίζουμε, γραφτείτε μελη στο ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.