-Μετά από προσχηματικές αναβολές και ενδιάμεσες αποφάσεις που διήρκησαν 7 ολόκληρα χρόνια-

Εκδικάστηκε ξανά η πρώτη αγωγή των μελών του Κινήματος Συνταξιούχων (για 46 άτομα) που αφορά αναδρομικά από το 2012 και μετά… Η κωλυσιεργία και η «ενδοεπικοινωνία» μεταξύ υπουργών πρώην και νυν και της δικαστικής εξουσίας παράγει τέτοια τραγελαφικά αποτελέσματα. Εφτά χρόνια καθυστερήσεις και αναβολές ή εφτά χρόνια φαγούρα…

Πέρσι για την ίδια υπόθεση ποιο πρόσχημα νομίζετε ότι επικαλέστηκε ο δικαστής, που την εκδίκασε, για να βγάλει ενδιάμεση απόφαση… γιατί σε έναν από τους 46 ο Ε.Φ.Κ.Α. δεν είχε στείλει την απόφαση συνταξιοδότησης του!!!  Ενώ είχε κατατεθεί από τον δικηγόρο μας και η απόφαση συνταξιοδότησής του (όπως και στους άλλους 45) και όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνταν!!!

Κύριοι δικαστές εσείς πήρατε τα αναδρομικά σας για όλα αυτά τα χρόνια. Απαιτούμε να βγάλετε και για εμάς την απόφαση όσο είμαστε εν ζωή… Αυτή η αγανάκτηση είναι εμφανής και στο πανό μας με το οποίο παραβρεθήκαμε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών διαμαρτυρόμενοι.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΟΛΑ

 ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.