ΤΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩΛΕΤΤΗ!

Συνάδελφοι και συναδέλφισες όπως ξέρετε το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ πριν από 5 χρόνια επανέφερε το μεγάλο ιστορικό γεγονός των εκτελεσμένων απεργών της Πρωτομαγιάς του 44.

Η πλάκα με τα ονόματα των εκτελεσθέντων είχε καταχωνιαστεί από την τωρινή διοίκηση του Ο.Τ.Ε. της D.T. στα υπόγεια της ΚΩΛΕΤΤΗ!

Μετά το θόρυβο που ξεσηκώθηκε η διοίκηση του ΟΤΕ αναγκάστηκε να τοποθετήσει την πλάκα με τα ονόματα στην πρόσοψη του κτηρίου. Άλλοι φορείς που είχαν “ξεχάσει” την επέτειο την ξαναθυμήθηκαν και καταθέτουν στεφάνι.

Εμείς και φέτος θα είμαστε εκεί. Αύριο στις 7/5/2020 και 12.00 το μεσημέρι θα καταθέσουμε στεφάνι. Όσοι θέλουν τους καλούμε να παρευρεθούν.

ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.