ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες

Το ζήτημα των αναδρομικών τελειώνει οριστικά και τελεσίδικα μεθαύριο Δευτέρα 5/10/2020 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΕΣ. Η διάταξη του νόμου, που θα ψηφιστεί τη Δευτέρα, αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά:

<< Προθες Παρασκευή 2/10/2020 κατατέθηκε η συνημμένη τροπολογία στη βουλή με την οποία μεταξύ άλλων στην σελίδα 34 του συνημμένου αναφέρεται ότι:

Τροποποιείται η διάταξη που ψηφίσθηκε το καλοκαίρι (άρ. 114 ν. 4714/2020) για την επιστροφή περικοπών 11 μηνών κύριας σύνταξης των συνταξιούχων ιδιωτικού τομέα και ότι ΑΠΟΣΒΕΝΝΥΝΤΑΙ οι αξιώσεις αντισυνταγματικών περικοπών για δώρα – επιδόματα και επικουρικές συντάξεις ΕΚΤΟΣ αν έχει κατατεθεί αγωγή ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Η ψήφιση του νόμου αυτού θα γίνει την Τρίτη 6.10.2020 και ώρα 10.00πμ. 

Αυτό σημαίνει ότι όποιος συνταξιούχος θέλει να διεκδικήσει τις αντισυνταγματικές περικοπές για δώρα και επικουρικό, έχει προθεσμία το αργότερο έως την Δευτέρα 5.10.2020 και ώρα 17.00μμ να στείλει τα έγγραφά του.

Μετά την ψήφιση του ανωτέρω νόμου, που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 6.10.2020, οι αξιώσεις επικουρικού και δώρων χάνονται. >>

 Με τιμή,

Φωτεινή Π. Μπρόφα

Μ.Δ.Ε. Εργατικού Δικαίου

www.brofa-law.gr

 

            Δικηγορικό Γραφείο

  Φωτεινής Π. Μπρόφα & Συνεργατών

     Μαυροκορδάτου 7 – 10678 Αθήνα
           Τηλ./Fax: 210-6428031

Συνεπώς όσοι δεν έχουν κάνει αγωγές ή δεν έχουν στείλει όλα τα έγγραφα στην δικηγόρο να το κάνουν άμεσα. Η τελευταία προθεσμία είναι μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα, επομένως όσοι είστε σ΄αυτή την κατηγορία επικοινωνήστε με την δικηγόρο.

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:

Διευκρινίζουμε ότι όσοι έχουν κάνει αγωγές θα πάρουν τα αναδρομικά που θα δοθούν και οι δίκες για τα υπόλοιπα θα συνεχιστούν. Δεν απαιτείται παραίτηση για τα αναδρομικά του 11μήνου όπως προβλέπει ο νόμος. Για τους υπόλοιπους που δεν έχουν κάνει αγωγές το ζήτημα των αναδρομικών τελειώνει οριστικά και τελεσίδικα.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

              ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                              ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασιλοπούλου Χαριτίνη                                                                                    Στεφανής Γιώργος

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: Η σχετική τροπολογία

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.