Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Όπως έχουμε κάνει και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις (εκλογές 2012 και 2015}, σκοπεύουμε να απευθυνθούμε – εν όψει εκλογών – στα κόμματα, που ζητούν την ψήφο μας, προκειμένου να μας γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους πάνω στο Ασφαλιστικό και τις συντάξεις μας.

Θα ζητήσουμε να συναντηθούν μαζί μας ή το ελάχιστο να μας γνωστοποιήσουν το πρόγραμμά τους πάνω σ’ αυτά τα δύο πρωταρχικά θέματα για μας τους συνταξιούχους.

Οι συνάδελφοι λοιπόν που έχουν κάποια ιδέα για το τι ερωτήματα θα πρέπει να τεθούν, ας μας κάνουν την πρότασή τους στο info@kinsin.gr

Share.

1 Σχόλιο

  1. Δημήτρης Σδουγκος on

    μην το κουραζεται το θεμα, κανενας απαταιωνας, ποσο μαλλον οταν ειναι και πολιτικος, δεν προκειται να σου αποκαλυψει, εαν και ποτε προκειται να σε κλεψει
    Περα απ αυτο για να εχει καποιο πρακτικο αποτελεσμα αυτη η συναντηση, το ποιο δλδ, μας αποκαθιστας τις συνταξεις υποψηφιε εθνοπατερα, παροτρεινουμε τα μελη μας να σε ψηφισουν, δεν το κανεις, φουμο, επρεπε και εμεις οι συνταξιουχοι , να ειχαμε βαλει μυαλο απ το παθημα/καταντια μας. ΒΑΛΑΜΕ ???
    Θα μπορουσατε να κανετε μια ερευνα, ποσοι απ τους συναδελφους προτιθενται να ξαναψηφισουν τους εγκληματιες μου μας εφεραν σ αυτο το χαλι και κατοπιν καντε οτι σας φωτισει το αγιο πνευμα

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.