Ο καθηγητής πασών των κυβερνήσεων – υφυπουργός σήμερα του Μητσοτάκη – Τσατσλόγλου κατέθεσε το ν\σ της ιδιωτικής επικουρικής.
Η αντιπολίτευση ψελίζει τα περί κόστους 70 ΔΙΣ (λες κι αυτό είναι το θέμα) & ο ευρωβουλευτής Παπαδημούλης προσπάθησε να το μπλοκάρει στούς “θεσμούς” σαν κοστοβόρο για τους δανειστές!
Τα σωματεία ιδίως των συνταξιούχων, παραμένουν όπως πάντα εν υπνώσει, σαν να μην μας αφορά το θέμα! Η θερινή ραστώνη διαρκεί όλο το χρόνο για τους συνταξιουχοπατέρες μας…
Αύριο με πρόφαση τα ελείμματα θα “ενιαιοποιήσουν” την επικουρική με την κύρια…μεθαύριο θα ιδιωτικοποιήσουν με παρόμοια προσχήματα & την κύρια…αυτά τα σχέδια είναι γνωστά σε όλους...κι όμως δεν ενημερώνουν…δεν κινητοποιούν…βάζουν πλάτη για να περάσουν!
Απόψε κάποια σωματεία διοργανώνουν συγκέντρωση στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ τις 7.30 το βράδυ. Το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ στηρίζει τη συγκέντρωση & σας καλεί να διαδηλώσετε κατά του νομοθετικού εκτρώματος, που ξηλώνει την πρώτη κλωστή απο το πουλόβερ της ΣΥΝΤΑΞΗΣ!
Συνάδελφοι- Συναδέλφισες ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.