Το τσουνάμι των ανατιμήσεων στο ρεύμα,στα τρόφιμα,στα ενοίκια, στα καύσιμα & σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης….
ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!
Οι ασπιρίνες & τα ματζούνια του Μητσοτάκη απο τη Θεσσαλονίκη, ας τα μοιράσει στους παρατρεχάμενους & χειροκροτητές του να τους φύγει ο πονοκέφαλος μετά τις σαμπάνιες της ΔΕΘ…
Οι εργαζόμενοι & οι συνταξιούχοι απαιτούμε:
  • Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή μισθων & συντάξεων
  • Επαναφορά των συντάξεων μας εκεί που ήταν πρίν τις περικοπές
  • Κανένας μισθός καμμιά σύνταξη κάτω από 1000 ευρώ

Άμεση πληρωμή των αναδρομικών σε όλους, όπως δόθηκαν στους Δικαστικούς & τους ένστολους, όχι στην “εργαλειοποίηση” της Δικαιοσύνης

Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους & πρώτα απ’όλα η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων των συνταξιούχων που βρίσκονται σε υπερδεκαετή κομματικό λήθαργο!

Όσο για την αντιπολίτευση αν νομίζει ότι θα ξανακυβερνήσει χωρίς σαφές εργατικό πρόγραμμα… βασιζόμενη στις υπηρεσίες της προς το Σύστημα κατά την…”αριστερή” διακυβέρνηση..είναι μακριά νυχτωμένη!

  • Εμείς οι συνταξιούχοι ας συνειδητοποιήσουμε ότι αν δεν αντιδράσουμε, ότι γλυτώσαμε απο τις άγριες διακομματικές περικοπές των συνταξεών ….θα μας τα φάει η ακρίβεια των κερδοσκόπων του παρασιτισμού!
….γι αυτό συν Αθηνά & χείρα κίνει…
Υ.Γ καλό θα ήταν αυτή τη φορά να “υποδεχτούν” τον πρωθυπουργό οι ίδιοι οι Θεσσαλονικείς απο τη ΔΕΘ & όχι ….απο τη Χαλκιδική… όσοι από μας ζούμε απο την Αθήνα…τον “βλέπουμε” κάθε μέρα!
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.