Ανοιχτή επιστολή προς τα συνταξιουχικά σωματεία “ΑΓΣΣΕ”, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΣΕ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, πρώην ΔΕΚΟ κλπ…

  • Συνάδελφοι πριν ένα μήνα σας καλέσαμε σε σύσκεψη για το μεγάλο θέμα του χωρισμού των συνταξιούχων σε 2 κατηγορίες πριν & μετά το Μάη του 16. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που χάνουν 500-600 ευρώ το μήνα, με τη μεθόδευση του ν.Κατρουγκαλοβρούτση είναι μέλη σας, πλην όμως μάταια… φωνή βοώντος εν τη ερήμω..
  • Ούτε ανταποκριθήκατε, ούτε ενδιαφερθήκατε να πάρετε εσείς πρωτοβουλίες γι’αυτό το μεγάλο θέμα & τα άλλα μεγάλα προβληματά μας. Ο Πρόεδρος της ψευδεπίγραφης “ΑΓΣΣΕ”μάλιστα μας πήρε να μας μαλώσει!…ποιοί είμαστε εμείς να καλούμε έναν κοτζάμ ανύπαρκτο Πρόεδρο;
  • Το αστείο είναι ότι τα ίδια μας έλεγε πριν από χρόνια ο προηγούμενος Πρόεδρος της ανύπαρκτης ΑΓΣΣΕ…, όταν βγήκε όμως το β μνημόνιο αντισυνταγματικό όλοι γίνατε πατερούληδες των αναδρομικών, ενώ πολεμούσατε μετά μανίας τον αγώνα μας & τις προσφυγές μας!
  • Με όλη αυτή την προίστορία σας καμαρώνετε κι απο πάνω που καταφέρατε να μας αφήσατε …με τη μισή σύνταξη! Όμως είναι άδικο, η μισή δόξα είναι δική σας η άλλη μισή ανήκει στις μνημονιακές κυβερνήσεις που θυμιατίζετε 11 χρόνια !
ΟΜΩΣ ΚΚ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ …Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΘΡΑΣΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΦΟΡΟ! ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !
  • Το ερώτημα είναι σαφές : Θα πάρετε πρωτοβουλίες να συντονιστούμε γιά μιά μαζική συγκέντρωση που να περικυκλώσουμε το Μαξίμου & να μη φύγουμε απο κει αν δεν πάρει πίσω η κυβέρνηση Μητσοτάκη το χαράτσι & να μας φορολογήσει στην πηγή με 20%, όπως έγινε στους δικαστικούς & ένστολους;
….η θα συνεχίσετε (παρα) κοιμώμενοι στούς διαδρόμους των υπουργείων;
  • ΥΓ1 Μην μας πείτε στείλατε επιστολές, αυτά είναι για “ξεκάρφωμα”, αγώνες χρειάζονται έστω & τώρα!
  • ΥΓ2 Η κριτική δεν αφορά σωματεία που κινητοποιούνται έστω & αποσπασματικά όπως η ομ. του ΙΚΑ κλπ
Η Πιλοτική δίκη του ΣΤΕ της 5 Νοέμβρη , αναβλήθηκε για τις 14 Ιανουαρίου …προλαβαίνετε λοιπόν να μας συντονίσετε…κι όλη η δόξα κι όλη η χάρη δική σας & στον πρόεδρο της ΑΓΣΣΕ βεβαίως…
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.