Όσοι (& όσο) επιβιώνουμε από τον ιό μας περιλαβαίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη & η… ανεξάρτητη δικαιοσύνη!

Η πρώτη μας ζητάει τα μισά αναδρομικά πίσω !
Η δεύτερη με αμφίσημες & αντιφατικές αποφάσεις , ΣΤΕ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ , γιά να το πούμε κομψά , πυροβολούν τη νοημοσύνη μας ….& τα πόδια της δικαιοσύνης !
Και οι 2 εξουσίες μαζί έχουν βάλει στόχο τους συνταξιούχους…κατά προτεραιότητα ! Νομίζουν ίσως ό,τι έτσι , θα μας οδηγήσουν** στα πρόθυρα της παράκρουσης …. **
**Δύο μόνο απλά ερωτήματα : **
  • κ. Μητσοτάκη εσείς πληρώνετε το 50% των (ισχνών) εισοδημάτων σας στην εφορία ; όπως νομοθετήσατε για μας;
  • Νομίζετε (και οι 2 εξουσίες μαζί) ότι θα μας αποτρέψετε απο την κάθε είδους διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας;

κακώς το νομίζετε…, γιατί ΚΑΙ στην πιό βάρβαρη εποχή θα επιμένουμε στο δίκιο μας… ΚΑΙ θα λέμε την αλήθεια !

  • Για τις τελευταίες εξελίξεις στις δικαστικές αποφάσεις , αγωγές κλπ παραπέμπουμε στην ανάλυση της νομικής μας συμβούλου
  • Η πιλοτική δίκη αναβλήθηκε από 5 Νοέμβρη για τις 16 Γενάρη ,συνεπώς όσοι,ες δεν πρόλαβαν να προσφύγουν για τις μειωμένες συντάξεις (των παλιών) συνταξιούχων προλαβαίνουν τώρα.
Το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ θα παραστεί στο ΣΤΕ με 2 εργατολόγους & θα συνεχίσουμε στα ευρωπαικά δικαστήρια…για ευνόητους λόγους.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, δείτε τις μας προτείνει η νομική μας σύμβουλος ΕΔΩ
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.