Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Για μια ακόμα φορά αποδείξαμε τον αυτόνομο και ακηδεμόνευτο χαρακτήρα του σωματείου μας. Δεν πήραμε θέση υπέρ κανενός κόμματος, παράταξης ή υποψηφίου.

Γιατί πιστεύουμε ότι άλλος είναι ο ρόλος των κομμάτων κι άλλος των εργατικών και συνταξιοδοτικών σωματείων. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το όποιο εκλογικό  αποτέλεσμα δεν θα επηρεάσει θετικά ή αρνητικά την πορεία των προβλημάτων μας.

Ελπίζουμε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα την Κυριακή το βράδυ δεν θα δικαιώνει τα κόμματα:

  • Που χρεοκόπησαν τη χώρα και μας έβαλαν στα μνημόνια.
  • Που μας έκοψαν τους μισθούς και τις συντάξεις.
  • Που  έστειλαν τα παιδιά μας μετανάστες, στην ανεργία ή στην “ευέλικτη” εργασία χωρίς μέλλον και χωρίς  προοπτική.
  • Που δεν δεσμεύονται ότι θα επαναφέρουν τις συντάξεις μας στα επίπεδα που βρίσκονται πριν τις περικοπές
  • Που δεν επιστρέφουν τα αναδρομικά των συντάξεών μας όπως έκαναν στους ένστολους, δικαστικούς κλπ.
  • Που μετά από όλα αυτά, όχι μόνο δεν ζητάνε συγνώμη, αλλά μας κουνάνε  το δάχτυλο ότι “μαζί  τα φάγαμε” και που μας λένε “εσείς – δηλαδή οι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι – θα πληρώσετε το λογαριασμό”…

Και οπωσδήποτε πρέπει να συντρίψουμε τα ρατσιστικά, φασιστικά και ναζιστικά μορφώματα, που τα ανασύρει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας η καπιταλιστική κρίση.

Ελπίζουμε με την ψήφο μας … να μην πυροβολήσουμε για άλλη μια φορά τα πόδια μας

Καλή ψήφο

Share.

1 Σχόλιο

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΔΟΥΓΚΟΣ on

    χμμμ!!! Διαψευστηκατε παταγωδως . Επαληθευτηκε για μια ακομα φορα, οτι η ηλιθιοτητα ενσωματωθηκε στο DNA του Ελληνα. Οι ειδημονες λενε οτι πολλοι τεως ψηφοφορι του ΣΥΡΙΖΑ , ψηφισαν ΝΔ. Για να ειναι μεχρι τωρα ψηφοφορι του ΣΥΡΙΖΑ, σημαινει οτι δεν ηταν εφοπλιστες, ουτε βιομηχανοι, ουτε η κλεφτουργια που ειναι στις διαφορες λιστες (πχ Λαγκαρντ). Αρα τι αλλο απομενει, μισθωτοι με λεηλατημενο μισθο, συνταξιουχοι με καταληστευμενη συνταξη. ανεργοι λογω απολησεων του Κουλη, η επαγγελματιες του φαληρισαν λογω της πολιτικης των Σαμαροβενιζελων. Ποιο ειναι το συμπερασμα? Ηλιθιοτης εις το τετραγωνον. Ξαναψηφισαμε Κουλη για να συνεχιστουν οι περικοπες. Αρα αρκετα παιρνουμε ακομα. Κλασικη περιπτωση του απατημενου πλην πανηλιθιου συζυγου. Για να τιμωρησει τη γυναικα του, αυτοευνουχιστηκε

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.