Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Η χθεσινή μας ανάρτηση … ήταν μεν πρωταπριλιάτικη, αλλά … με πολλούς αποδέκτες

Γιατί αν:

  1. Η δικαιοσύνη στεκόταν στο ύψος της
  2. Τα πολιτικά κόμματα, τα ΜΜΕ, οι ”εθνικοί εργατολόγοι” κλπ δεν είχαν κάθε μέρα πρωταπριλιά!!!
  3. Τα σωματεία των συνταξιούχων είχαν πάνω από όλα σαν στόχο τη διασφάλιση των συντάξεών μας και όχι πως θα εγκλωβίζουν ψηφοφόρους για τα κόμματά τους… τέλος
  4. Αν – σ’ αυτό πιστεύουμε και σ’ αυτό στοχεύουμε – όλοι εμείς οι συνταξιούχοι αρνηθούμε να κατεβούμε στα κομματικά τους ψηφοδέλτια σε δημοτικά διαμερίσματα, δήμους και περιφέρειες, πρώτα από όλα δεν θα βρίσκουν υποψηφίους !!!
  5. Αν – κυρίως – δηλώσουμε ξεκάθαρα σε όποιον κομματάρχη και σε όποιο κόμμα ψηφίζει ο καθένας και η καθεμιά ότι, αν δεν δεσμευτούν ξεκάθαρα ότι δεσμεύονται να μας επιστρέψουν τα αναδρομικά, που δεν είναι λεφτά της τρόικας ούτε λεφτά που θα διαλύσουν την οικονομία αλλά λεφτά δικά μας, που αντισυνταγματικά και παράνομα μας έχουν παρακρατήσει.

Αν αυτό το δηλώσει καθαρά και ξάστερα ο καθένας και η καθεμιά από μας και καταλάβουν ότι θα το κάνουμε πράξη, ότι δηλαδή δεν θα ξαναψηφίσουμε κανένα κόμμα που μας έκοψε συντάξεις και δεν δεσμεύεται ότι θα επιστρέψει τα αναδρομικά:

Τότε …ναι, μπορούμε να κερδίσουμε τα αναδρομικά τουλάχιστον από 1.1.2012 μέχρι σήμερα…

Τότε…ναι, μπορεί να κερδίσουμε και να πάρουμε τη ζωή τη δική μας, των παιδιών μας και των εγγονιών μας  πίσω…

Τότε… ναι, θα βαδίζουμε τουλάχιστον με ψηλά το κεφάλι, γιατί ο καθένας  και η καθεμιά από μας δεν στρουθοκαμηλίζουμε (για το κόμμα μας) και διατηρούμε την αξιοπρέπειά μας!!!

Κατά τα άλλα συνεχίζουμε τις αγωγές…

Ο αγώνας για την ανάκτηση των κλεμμένων συντάξεών μας συνεχίζεται…

Share.

1 Σχόλιο

  1. Νίκος Κοκούλας on

    Ήταν, πράγματι, εξαιρετικό το πρωταπριλιάτικο.
    Συγχαρητήρια στον συντάκτη του.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.