ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;
  • Με την μισή σύνταξη που μας αφήσατε εσείς & όλες μαζί οι άλλες μνημονιακές κυβερνήσεις; Αλήθεια εσείς δεν είχατε υποσχεθεί ότι θα καταργούσατε τον νόμο Κατρούγκαλου;
ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ;
  • Με τα κουτσουρεμένα αναδρομικά που αφού ” διαβουλευτήκατε” με τους ταγούς της “ανεξάρτητης” δικαιοσύνης τα συμπυκνώσατε “κατά συγχώνευσιν” (ομού & οι 2 εξουσίες) σε 11 μήνες για όλους…πλην Λακεδαιμονίων δικαστών & ένστολων;
  • Με την “επανυπολογισμό” που μας κοροιδεύετε απο μήνα σε μήνα, που “αποφάσισε” το ΣΤΕ (30 χρόνια κλπ) σαν φύλλο συκής του ν. Κατρούγκαλου;
  • Που όταν μπαίνουν κι αυτά τα αναδρομικά, που αποτελούν ελάχιστη επιστροφή απο τη 10 χρονη ληστεία των συνταξεων μας τα παίρνετε τα μισά πίσω; Βλέπετε εμείς δεν είμαστε Ραντιέρηδες να μην πληρώνουμε φόρους!

Πως θα πληρώσουμε τις αυξήσεις ; Πως θα αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια; Πως θα πολεμήσουμε τον πληθωρισμό κ. Μητσοτάκη; Που ενώ μοιράσατε ΔΙΣ-σε ζεστό χρήμα & φοροαπαλλαγές- στους Επιχειρηματίες & τους Ραντιέρηδες γιά τους συνταξιούχους δεν βρήκατε να πείτε ούτε λέξη :

κ. Πρωθυπουργέ αν νομίζετε ότι όταν ακριβαίνει το ψωμί εμείς τρώμε…παντεσπάνι η καταναλώνουμε την “παπαγαλίνη” των ΜΜΕ (που τους ξαναμοιράσατε λεφτά απο την έκθεση) είστε μακριά νυχτωμένος…

  • Η ακρίβεια & ο πληθωρισμός δεν είναι παροδικό φαινόμενο,μόνο τσαρλατάνοι σαν τους υπουργούς σας μπορούν να ισχυρίζονται ότι “μέχρι τα Χριστούγενα θα έχει εξαλειφθεί”!
  • Είναι Συστημική αρρώστεια που ήρθε για να μείνει & το μόνο φάρμακο για να προστατευτούν συνταξιούχοι & εργαζόμενοι λέγεται : Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή! Να αυξάνονται οι μισθοί & οι συντάξεις όσο ανεβαίνει ο Τιμάριθμος!

Αλλά αφού όπως λέτε αυξήθηκε το ΑΕΠ-δηλαδή ο πλούτος της χώρας- 5,9 φέτος αυξήστε έστω , κατά 5,9 % & τις Συντάξεις μας γιατί εμείς αύξηση της φτώχειας μας βλέπουμε! Όλα τα άλλα είναι ευχολόγια & φτηνή προπαγάνδα!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.