«Το τραγούδι του Φορτούνιο»:

Η Οπερέτα του ΚΘΒΕ στο ΑΜΘ

Ο Όφενμπαχ σε μεγάλα κέφια έγραψε μία από τις καλύτερες οπερέτες του.

«Το τραγούδι του Φορτούνιο»
Η ιστορία μας διαδραματίζεται στο εστιατόριο του Φορτούνιο…..

«Το εστιατόριο του Φορτούνιο ανοίγει σήμερα το βράδυ. Επικρατεί πανικός. Μάγειροι, σερβιτόροι, βοηθοί τρέχουν για να προλάβουν. Ο Φορτούνιο τους πιέζει. Ο ίδιος όμως κρύβει ένα μυστικό. Τον μεγάλο έρωτά του για την ηθοποιό Τζίνα που του μάτωσε την καρδιά. Ανάμεσα στις χιλιάδες συνταγές του εστιατορίου κρύβεται και η παρτιτούρα του τραγουδιού που περιγράφει το έρωτά του γι’ αυτήν.
Μετά από διαδοχικές παρεξηγήσεις – γιατί δεν είναι μόνο ο Φορτούνιο ερωτευμένος και πληγωμένος, όλοι κουβαλούν έναν ανομολόγητο έρωτα για κάποιον ή κάποιαν άλλη – το εστιατόριο θα ανοίξει για να προσφέρει στους πελάτες του καλό φαϊ και αγάπη…»

Διδασκαλία/Διεύθυνση ορχήστρας: Gil Gourdier – Leroy
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ρήγας
Κοστούμια: Χρήστος Μπρούφας

Η Οπερέτα του ΚΘΒΕ στο ΑΜΘ
Το τραγούδι του Φορτούνιο
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ &
ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Αίθριο/
ώρα: 21:00 / είσοδος ελεύθερη

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.